Axivate
Horeca
Concepten

links rechts
Investeren in horeca-A-locaties. Sinds 2015 is Axivate op zoek naar de perfecte basis voor horecasucces, naar operational excellence. Hoe? Door op de achtergrond de processen te optimaliseren, de inkoop te centraliseren en aan de voorkant het authentieke karakter behouden.

Neem contact op met Axivate Horeca:

  Axivate Horeca portfolio:


  Middenin het bruisende centrum van Utrecht, aan de Oudegracht vind je ons restaurant & grand café. Je kunt bij ons zeven dagen per week terecht voor koffie, een borrel, lunch & diner.
  PK is met haar stoere interieur, het heerlijke eten en het leuke team medewerkers dé hotspot van de Oudegracht!

  www.pkutrecht.nl


  In de werfkelder van Stadskasteel Oudaen midden in hartje Utrecht wordt jaarlijks op ambachtelijke wijze zo’n 75.000
  liter bier gebrouwen. De bieren hebben ieder een eigen karakter, waarvan de meest bekende het Oudaen witbier is. Daarnaast worden in de brouwerij andere biersoorten gebrouwen, waaronder een Dubbel, Tripel en verschillende Bockbieren.
  De brouwerij is op afspraak open voor rondleiding(en) waarbij de brouwers u alles vertellen over het bierbrouwproces. Daarnaast kan er in Brouwerij Oudaen geborreld, gefeest en gegeten worden.

  www.brouwerij-oudaen.nl


  Bij restaurant RAAK! in Utrecht stelt de gast zelf het hoofdgerecht samen. Bijvoorbeeld een heerlijke tournedos of een tonijnbiefstuk. Daarbij heeft de gast ruime keuze uit onze bijgerechten om het hoofdgerecht helemaal naar wens te maken.
  Restaurant RAAK! ligt in de Drieharingstraat: het gezellige horecastraatje midden in het centrum van Utrecht, tussen het Vredenburg en de Oude Gracht.

  www.restaurantraak.nl


  Vintage is een tapasbar waar de beleving van de gast centraal staat. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of vegetarisch, alles is te combineren.
  Naast tapasbar zijn wij ook een wijnbar. De 12 meter lange bar met een even lange barkast vol met verrassende wijnen nodigt uit tot proeven. In de wijnkaart ontmoet traditie innovatie en hebben wij gekozen voor wijnen die verrassen zonder hun oorsprong te verliezen.
  Deze gedachte is ook terug te vinden in het interieur: warm zonder kneuterig te zijn, modern zonder strak te zijn en met gebruik van authentieke materialen die een nieuw leven hebben gekregen.

  www.tapasbarvintage.nl


  Het gezichtsbepalende gebouw van De Roskam in Houten dateert uit 1630 en was destijds een boerderij met herberg. Het huidige aanzicht van het gebouw is rond 1735 voltooid. Tot 1875 bood het onderdak aan het vergaderde gemeentebestuur in De Roskam.

  Tegenwoordig is vernieuwde restaurant de plek voor een lunch of diner met verse lokale producten. Het restaurant onderging een volledige metamorfose maar behoudt de warme sfeer van weleer.

  Boven het Restaurant, op de eerste verdieping en op de authentieke zolder is ruimte voor inspirerende Zalen. In de kelder is de brouwerij van weleer hersteld. Op authentieke wijze worden Saison en Marzen bieren gebrouwen.

  www.deroskamhouten.nl


  Heerlijk uit eten op een indrukwekkende locatie? Ontdek EVE als één van de meest bijzondere restaurants van Tilburg. ‘Het Huis van EVE’ vind je in de Polygonale Monumentale Loods van het station van Tilburg. Een loods die 80 jaar lang als werkplaats van de Nederlandse Spoorwegen heeft gediend.

  www.eve-tilburg.nl

  We ondernemen samen, dat is onze kracht.
  Wil je kijken of we elkaar kunnen versterken?

  Contact opnemen

  Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
  Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.